Kurser hösten 2020

Hos oss finns ett av Stockholms största utbud av kurser för alla nivåer. Vill du bygga upp din styrka och smidighet eller föredrar du en mer stillsam yoga? Hos oss kan du göra både och.
En nyhet till hösten är att du kan följa några av våra kurser på distans via Zoom.
2020-04-19T13:01:44+02:00

Läsårskurs 2020/2021

10 helgtillfällen för dig som utövar Mysore style regelbundet. Huvudlärare för kursen är Lisa Lalér. Du får fördjupning och vägledning i din egen praktik, kunskap om asanas effekter på kroppens organ, om anatomi och funktion, om yogans filosofi, historia och grundläggande kunskaper i sanskrit. Välj om du vill delta på plats i Stockholm eller följa hela kursen på distans.

2020-05-15T11:37:42+02:00

Ashtanga Yoga i 4 steg

Den här kursen ger dig en unik möjlighet att fördjupa dig och gå våra fyra kursnivåer under ett år. Du yogar tillsammans med en liten exklusiv grupp för samma lärare under hela perioden och kommer få individuellt stöd och personlig guidning för din egen utveckling.

Ashtangayoga Yogashala Stockholm fyra steg till självständig utövare

Mysore style är den traditionella formen av Ashtanga Yoga. Mysore innebär att var och en tränar i sin egen takt medan läraren ger individuella justeringar och korrigeringar vid behov.

Köp ditt kort här

Här hittar du alla våra kort och priser