Yoga Privatlektion

Vi erbjuder personlig träning till enskilda individer, duos och små grupper.

YOGA PRIVATLEKTION

Yoga privat eller i duo

På en privatlektion får du möjlighet att fokusera på just det du behöver, med personlig guidning för att utvecklas. Kanske är du nybörjare och vill få en genomgång av yogans grunder eller har haft ett uppehåll och vill få hjälp att komma igång igen. Vill du träna med en vän eller partner så kan ni träna som duo hos oss. Se prisexempel:

1 privatlektion 60 min: 1 000 kr
5 privatlektioner: 4 500 kr
1 lektion duo 75 min: 1 600 kr
5 lektioner duo:  7 500 kr

Alla priser

YOGA I MINDRE GRUPPER

Yoga med vänner, lagkamrater eller kollegor

Det går även att boka personlig träning för en mindre yogagrupp. Samla kollegorna, vännerna eller lagkamraterna och yoga tillsammans. Många inom sportens och idrottens värld använder PT-yoga för att få bättre fokus, koncentration och kapacitet.

Vi skräddarsyr klasser för er grupp. Ni får själva välja antal tillfällen, tidpunkt på dagtid och lärare i någon av våra Shalor. (Obs, vi kan i dagsläget endast erbjuda tider på vardagar (kl. 10.00 – 16.00). Maila till info@yogashalastockholm.se vid intresse.

Yogashala_Julschema

Vi erbjuder privatlektioner i alla yogaformer

Ashtanga Yoga

Alla kan utöva ashtangayoga. Den passar när du vill ha en mer kraftfull yoga och få igång energin i kroppen och bygga styrka och uthållighet. Den passar också väldigt bra om du känner dig stressad och har svårt att slappna av. Den rensar kroppen från slaggprodukter och ger bättre immunförsvar.

Hatha Yoga

Hathayoga innehåller lugna och mjuka rörelser och en skön stund på mattan. Tillsammans med meditation och andningsövningar hjälper den dig att hitta ett inre lugn. Positionerna utförs under längre tid och kroppen blir mjuk, stark och flexibel.

Yin Yoga

Yinyoga är en enkel form av yoga som får hjärnan och kroppen att varva ner och kännas avslappnad. Vem som helst kan utöva yinyoga. Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper eller styrka. Prova yinyoga så får du uppleva hur det kan hjälpa dig att varva ner och hitta fokus i livet.

Mysore, Indien

FÖRDELAR MED PERSONLIG YOGA

Privatlektioner i yoga för att:

  • Får bättre kontakt med din andning
  • Får ett skräddarsytt yogaprogram utefter dina behov, erfarenheter och förutsättningar
  • Vi lägger extra fokus på dina problemområden
  • Utvecklar din yoga i en takt som är hållbar för dig
  • Kunna träna utan risk  för dig som befinner dig i riskgrupp