Press & media

Här hittar du våra projekt, logotyper, grafiska profil, pressbilder, artiklar och tips
Ny pilotstudie på IBS

Yoga – lovande behandling för dig med besvär av IBS

Under förra året gjorde vi på Yogashala Stockholm, med Lisa Lalér som undervisande lärare, en pilotstudie tillsammans med Perjohan Lindfors som är specialist i gastroenterologi, om ashtangayoga och IBS (Irritable Bowel Syndrome, känslig tarm).

IBS är en funktionell störning i mag-tarmkanalen där tarmen bland annat har ett stört rörelsemönster. Ofta innebär det buksmärtor, förstoppning, diarré och gasbesvär.

I denna studie kan vi visa att ashtangayogan är en lovande intervention vid IBS med signifikativa effekter på såväl IBS-symptom och extraintlestinala symptom som mag-tarm relaterad ångest. För att säkerställa resultatet planerar vi nu att genomföra en randomiserad, kontrollerad behandlingsstudie baserad på denna pilotstudie. Resultatet, så här långt, är både lovande och spännande och vi ser väldigt mycket fram emot det fortsatta arbetet med detta.

Logotyper

Logotyp vit

Färg: Vit med transparent bakgrund
Högupplöst format: EPS, PDF
Webbanpassat format: PNG

Ladda ner

Logotyp guld

Färg: Guld med transparent bakgrund
Högupplöst format: EPS, PDF
Webbanpassat format: PNG

Ladda ner

Logotyp svart

Färg: Svart med transparent bakgrund
Högupplöst format: EPS, PDF
Webbanpassat format: PNG

Ladda ner

Följ oss på Instagram

På Instagram får du hänga med i vår vardag och lära känna våra yogalärare och våra shalor.

Det är också ett smidigt sätt att hålla koll på vilka kurser och worshops som är på gång. Vi postar både händelser, tips, inspiration och inbjudningar till yogaresor, workshops, gästlärare och andra event. Följ oss idag så missar du ingenting.

Hoppas vi ses!

Följ Yogashala Stockholm

Tröja med Yogashala Stockholms jordglob

Du vet väl att du kan köpa vår mjuka bekväma tröja med Yogashala Stockholms jordglob, ritad av Stina Wirsén. Den är funktionell och luftig i 100% bomull.

På våra shalor kan du också köpa tygväska, yogamatta, boken om yogafilosofi och en tavla med Stina Wirséns illustration, exklusivt ritad för oss.

Kontakta oss med din beställning
följa oss i sociala medier

Press & bilder

Vill du använda någon av våra bilder för din egen publicering i press eller sociala medier, vad god kontakta oss.