Paula Hägg

Paula Hägg började yoga 1999. För henne är yogan ett sätt att uppnå ett mer balanserat och harmoniskt förhållningssätt till livet. Paula undervisar i Ashtanga yoga nivå 1, 2 , 3 samt på mysoreklasser. Hon undervisar även i hatha yoga.

Berätta något om din bakgrund?

Jag är utbildad grundskollärare och har vid sidan av yogan arbetat som lärare i 15 år. Nu sedan ett år tillbaka utbildar jag mig till bibliotekarie.

Hur gick det till när du började yoga?

Yogan hittade jag genom en kompis som tog med mig till Yogashala efter att jag klagat mycket på att jag hade ont i kroppen. Jag kände genast att yoga var min grej även om det gjorde fruktansvärt ont i början. År 2006-2008 gick jag i lära hos Dena Kingsberg i Australien 3 månader /år som jag kunde kombinera med att gå i lära hos Maria Boox på hemmaplan resten av året vilket var fantastiskt. 2008 gick jag även en gravidyogalärarutbildning för Lotta Ilona Bertilsson.

Vad betyder yoga för dig?

För mig betyder yogan att jag kan hålla balansen i en i övrigt ganska hektisk tillvaro med jobb småbarn och plugg. Yogan ger mig de redskap jag behöver för att kunna ta mig igenom tuffa perioder i livet men hjälper mig också att känna mig mer närvarande då livet är ljust och glädjefyllt!