Projektbeskrivning

WORKSHOP

Att vara stilla när allt skyndar

med Magnus Fridh

Allt fler längtar bort från höga krav och det intensiva informationsflödet. Men hur kan vi hitta stillheten och bibehålla den i vardagen? En möjlig väg är genom kvällens tre teman: vila, yoga och meditation.

Det finns inga genvägar, men genom att regelbundet öva kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt – även i stunder av negativ stress och oro. Du kommer att få pröva enkla övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du redan under klassen få en känsla av en stilla punkt, även om världen runt dig fortsätter att skynda.

Om Magnus Fridh

Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. Magnus är också författare till boken Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen, och i september 2019 kommer nya boken Att vara stilla när allt skyndar, (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.

Han är även medgrundare till Mindfulness-Appen som finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Kurstillfällen

YOGA FÖRÄNDRAR DITT LIV 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn