Projektbeskrivning

Hathayogakurs

TERMINSKURS

Gravidyoga

Under graviditeten händer mycket i kroppen. Med regelbunden yoga får du en stark, vig och uthållig kropp inför det kommande föräldraskapet. På den här kursen får du en introduktion till ashtangayogan där alla rörelser är anpassade för dig som är gravid.

Vi har under flera år utvecklat en träningsform där får du jobba med fysiska rörelser för att stärka kroppen och öka kroppsmedvetenheten. Vi jobbar särskilt med att stärka ben, rygg och bäckenbottenmuskulatur. Du får också prova på olika värk- och förlossningsrörelser, andningstekniker och avslappning. Vi rekommenderar dig som är gravid att vila helt från yogan de tolv första veckorna och att därefter börja på yoga för gravida.

Övrigt

Det finns tyvärr inte möjlighet att ta igen missade kursomgångar på kurserna i gravidyoga. Du får låna en  yogamatta av oss på kursen.

VIKTIGT: Vid sjukdom/olycka under kursen kommer det inte att finnas möjlighet att ”ta igen den förlorade tiden” vid ett senare kurstillfälle. Bokning av kursen är bindande. Det innebär att kursavgiften inte återbetalas.

OBSERVERA: Den adress/företagsnamn du skriver i anmälningsformuläret går ej att ändra i efterhand. Så om det är ditt jobb/företag som betalar för kursen bör du fylla i företagets namn i fältet ”företag” och dess adress och ditt namn i fältet ”namn”.

Gravidyoga

Kurstillfällen

Gravidyoga 4 mars - 29 april

Plats: Shala Zinken

Kursperiod: 4 mars - 29 april

Dag: Onsdag

Tid: 17:00 - 18:20

Lärare: Paula Hägg

Pris: 1800 kr

Övrigt: 8 kurstillfällen, ej klass den 8 april

YOGA SÄRSKILT ANPASSAD FÖR GRAVIDA 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn