Projektbeskrivning

mamma/bebisyogakurs

TERMINSKURS

Mamma & bebis-yoga

På denna kurs yogar du tillsammans med ditt barn. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen.

Mamma & bebis-yoga är ett bra och skönt sätt att komma igång med hela kroppen och stärka din muskulatur på ett säkert sätt. Dessutom blir det ett sätt att skapa kontakt med ditt barn.

Mamma ska ha slutat blöda efter förlossningen. Vi jobbar mycket med stärkande yogarörelser för bäckenet, ryggen och axlarna i lugnt tempo tillsammans med andningen för att successivt återfå kraft, styrka och energi. Barnens behov styr klassen.

Kursen utgår med ashtangayogan som bas. Barnet bör ej ännu kunna krypa. Ta med dig en filt, fäll eller liknande till din baby att ligga på under klassen. Barnvagnarna lämnas utanför shalan. Ta gärna med lås och regnskydd till vagnen.

VIKTIGT: Vid sjukdom/olycka under kursen kommer det inte att finnas möjlighet att ”ta igen den förlorade tiden” vid ett senare kurstillfälle. Bokning av kursen är bindande. Det innebär att kursavgiften inte återbetalas.

OBSERVERA: Den adress/företagsnamn du skriver i anmälningsformuläret går ej att ändra i efterhand. Så om det är ditt jobb/företag som betalar för kursen bör du fylla i företagets namn i fältet ”företag” och dess adress och ditt namn i fältet ”namn”.

ULLA, stockholm:

Hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. Lärarna är kompetenta och pedagogiska.

Kurstillfällen

Mamma/bebisyoga 1 oktober - 5 november

Plats: shala Zinken

Kursperiod: 1 oktober - 5 november

Dag: Torsdag

Tid: 10:30 - 11:30

Lärare: Kristel Köiva

Pris: 1050 kr

Övrigt: 6 kursomgångar. Ta med egen yogamatta på kursen.

Fåtal platser kvar

Boka kurs

Mamma/bebisyoga 12 november - 17 december

Plats: Shala Zinken

Kursperiod: 12 november - 17 december

Dag: Torsdag

Tid: 10:30 - 11:30

Lärare: Kristel Köiva

Pris: 1050 kr

Övrigt: 6 kursomgångar. Ta med egen yogamatta på kursen.

YOGA SÄRSKILT ANPASSAD FÖR GRAVIDA 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn