Projektbeskrivning

Helgkurs i Hatha, Yin & Restorative Yoga
TERMINSKURS

Stresshantering i teori och praktik

Vill du få ett sundare förhållningssätt till din din stress?

Denna kurs är uppdelad i en teoretisk del som leds av Anna-Karin Österman, utbildad stress och avspänningspedagog. Du får lära dig alternativa förhållningssätt till stress och lära dig utveckla nya beteendestrategier för en hållbar livsföring, vikten av närvaro och härvaro, acceptans och vad som egentligen är återhämtning. Den andra delen av kursen är en praktisk del där vi övar på mindfulness i olika yinyogapositioner och denna del av kursen leds av Siv Hoogendoorn, lärare i Yinyoga och Mindfulness.

Hur ser rummet ut?

Yogan utövas i ett lugnt rum, där mobiltelefonerna är avstängda och fokus ligger på den egna träningen. I våra lokaler finns dusch, omklädningsrum och toalett samt en liten butik.

Kan alla utöva yoga?

Ja, alla kan utöva yoga. Hur vig du är har ingen betydelse. Yogapositionerna går alltid att anpassa, vi tar alltid hänsyn till skador eller svårigheter.

Jungfrun_Yinyoga_Yogashala3

ULLA, stockholm:

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. 

Kurstillfällen

Stresshantering i teori och praktik 18 mars - 6 maj

Plats: Shala Zinken

Kursperiod: 18 mars - 6 maj

Dag: Onsdag

Tid: 14:00 - 16:00

Lärare: Anna-Karin & Siv

Pris: 1980 kr

Övrigt: 8 kurstillfällen

YOGA FÖRÄNDRAR DITT LIV 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn

Kärlek

Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned, kanske behöver du hitta motivationen. Kanske har du skador eller funktionsnedsättningar som kräver rehabilitering eller anpassning. Kanske längtar du efter mening. Hos oss börjar vi där du är. Sedan fortsätter vi, tillsammans. För att kärlek är den enda möjliga vägen.

Illustration: Stina Wirsen