Projektbeskrivning

WORKSHOP

Workshop – Bakåtböjningar med Hilda Norberg

Under 3 timmar utforskar vi olika delar av bakåtböjningar.Bakåtböjningar i olika varianter kan vara ett fantastiskt sätt att stärka ryggkorsetten om vi lär oss använda en balanserad aktivering och utgår från vår egen kropp.

Hur kroppen kan jobba med oss och göra bakåtböjningar både behagliga, stärkande och utmanande. Vi går igenom både teoretiskt och fysiskt hur man hittar och aktiverar den djupt liggande muskulaturen i bäckenbotten, bål och rygg. Teoretiskt och praktisk om kompression/rörelseförmåga och proportioner påverkar våra bakåtböjningar. En både utmanande och inspirerande workshop där framförallt fokus ligger på den individuella förmågan för vidare utmaningar. Med betoningen på att utgå från sin egen kropp och förmåga ger Hildas undervisning en stark och tydlig guidning av kroppskännedom, motivation och strävan – utan att fastna i stereotyper. Minst 2 års regelbunden yoga erfarenhet rekommenderas.

Hilda Norberg har praktiserat yoga regelbundet sedan 1999. Hilda har undervisat på Yogashalastockholm, Yogayama, Sturebadet och Atmayoti. Hilda driver studion Yogaochinrebalans sedan 2008 och undervisar främst i Ashtanga vinyasa yoga och hatha yoga. Hilda är auktoriserad av KPJAYI var en av de första från Norden att besöka den gamla Shalan i Laxmipuram, Mysore i början av 2000-talet.

TÄNK PÅ

Våra workshops är ej avbokningsbara eller ombokningsbara. Student och pensionärsrabatter gäller ej på workshops.

ULLA, stockholm:

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. 

Kurstillfällen

Workshop - bakåtböjningar 7 december

Plats: Shala Nytorget

Kursperiod: 7 december

Dag: Lördag

Tid: 13.00-16.00

Lärare: Hilda Norberg

Pris: 450 kr

YOGA FÖRÄNDRAR DITT LIV 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn