Projektbeskrivning

WORKSHOP

Yinyoga med Magdalena Mecweld

Vila på djupet med Yinyoga & Mindfulness

Mindfulness och yinyoga handlar om att rena och förädla vårt sinne och vår kropp. Effekten som uppstår under tiden vi stannar i yinyogan och då vi sitter i formell meditation kan liknas vi mental och kroppslig detox. Stress, negativitet och stelhet byts ut och lossnar mot lugn, positivitet, stillhet och flexibilitet i både kroppen och sinnet.

Vi startar denna Workshop med att rensa ut levern och njurarna. Både höfterna och hjärnan kommer att få en ordentlig stretch. Vi förenar alla delarna i yinyoga: yoga, mindfulness och traditionell kinesisk medicin. Hur hanterar vi vardagsstress och skapar trygghet i kroppen? Hur hanterar vi tankar, känslor och våra så kallade ”hang ups”?

Genom yinyogans positioner sjunker vi djupt in i avslappning och vila.

Workshopen är anpassad till alla typer av kroppar, från nybörjare till avancerade.

Magdalena är mycket uppskattad och omtyckt lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. Magdalena är känd för sin mycket populära bok och app “Vila dig i form med yinyoga” och tillsammans med Mats Nielsen utbildar de hundratals yinyogalärare årligen i hela Skandinavien. Magdalena har en regelbunden Ashtanga Yoga praktik sedan 2001.
Läs mer på www.yin-yoga.se

TÄNK PÅ

Workshopen är inte avboknings- eller ombokningsbar. Student och pensionärsrabatter gäller inte på workshopen. Det går att anmäla sig till väntelista på info@yogashalastockholm.se

ULLA, stockholm:

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. 

Kurstillfällen

Workshop Yinyoga 6 december

Plats: Shala Zinkensdamm

Kursperiod: 6 december

Dag: fredag

Tid: 16.00 - 20.30

Lärare: Magdalena Mecweld

Pris: 750 kr

YOGA FÖRÄNDRAR DITT LIV 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn