Projektbeskrivning

WORKSHOP

Yinyoga med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Vila dig i form med Yinyoga på djupet

Varmt välkommen till denna tre-timmars workshop med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen. Under workshopen går vi igenom kroppens och sinnets begränsningar och hinder med hjälp av Yinyoga, Restorative och Mindfulness Meditation.
Mindfulness och yinyoga handlar om att rena och förädla vårt sinne och vår kropp. Genom den länge hållna passiva stretchen (ca. fem minuter) i yinyogan uppstår en effekt kallad ”krypning” i vår bindväv (fascia). Denna har visat sig inte bara vara stretchande utan också renande för kroppen. Slaggprodukter rensas ut och även inflammationer har visat sig minska väsentligt. Yinyoga är därför ett perfekt komplement till annan yoga/träning, till exempel Ashtanga yoga som är dess raka motsats med dess aktiva stretch och kortare hållna ställningar.
Vi varvar yinyogan med sittande mindfulness-meditation och avslutar med Metta Bhavana (Kärleksfull vänlighet-meditation).

Workshopen är anpassad till alla typer av kroppar, från nybörjare till avancerade.

Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. Magdalena är känd för sin mycket populära bok och app “Vila dig i form med yinyoga” och tillsammans med Mats Nielsen utbildar de hundratals yinyogalärare årligen i hela Skandinavien. Magdalena har en regelbunden Ashtanga Yoga praktik sedan 2001.
Läs mer på www.yin-yoga.se

TÄNK PÅ

Workshopen är inte avboknings- eller ombokningsbar. Student och pensionärsrabatter gäller inte på workshopen. Det går att anmäla sig till väntelista på info@yogashalastockholm.se

ULLA, stockholm:

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. 

Kurstillfällen

YOGA FÖRÄNDRAR DITT LIV 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn