Projektbeskrivning

Yogashala_yinyoga workshop

WORKSHOP

Släpp tankarna – kom in i kroppen – genom yinyoga och mindfulness

Under tre timmar kommer vi att fördjupa oss i yinyogans och meditationens värld. Vi kommer förstå hur tankarnas och känslornas värld påverkar vår kropp och vice versa. När tankar får för stor identitet kommer de att styra oss som robotar. 

Vi tittar på de speciellt dramatiska tankemönster vi kallar ”Papancha” och lär oss hur vi med hjälp av Mindfulness & Yinyoga ”avdramatiserar” och bryter destruktiva tanke-kedjor och skapar konstruktiva sådana. Vi lär oss att läka vårt sinne och kropp. Skön (och mindre skön) yinyoga med Magdalena Mecweld varvas med tre meditationspass som leds av Mats Nielsen.
Fokus i yinyogan är höfter, rygg, axlar och mage. Yinyogans magi ligger i att vila och vi kommer att fördjupa vilan i varje ställning så att meridianerna i kroppen stimuleras och djup läkande avslappning kan uppnås.

Magdalena Mecweld är yinyoga-pionjären i Sverige. Hon är författaren och skaparen av den stil-bildande boken och lika populära appen ”Vila dig i form med yinyoga” (LUX). Tillsammans med sin partner Mats Nielsen håller hon utbildningar och workshops runt Skandinavien. Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. Magdalena har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Hatha och Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Det senaste decenniet har både hon och Mats fördjupat sig i Mindfulness/Vipassana-meditation genom att studera Buddha-dhamma med många av världens främsta meditationslärare. På ett skickligt sätt lyckas de förena mindfulness med sin speciellt sköna yinyoga.

Workshopen är anpassad till alla typer av kroppar och psyken, från nybörjare till avancerade. Du kan välja att vara med på plats i studion eller online. 

TÄNK PÅ

Workshopen är inte avboknings- eller ombokningsbar. Du kan lämna din plats till en vän om du blir sjuk. Meddela kontaktuppgifter till ersättare på info@yogashalastockholm.se. Det går att anmäla sig till väntelista på info@yogashalastockholm.se

Grodan_Yinyoga_Yogashala1
Magdalena Mecweld Yinyoga Yogashala Stockholm

Kurstillfällen

Workshop Yinyoga - släpp tankarna 23 mars

Plats: Shala Zinken, portkod 1998

Kursperiod: 23 mars

Dag: Onsdag

Tid: 17:30 - 20:30

Lärare: Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Pris: 590 kr

Workshop Yinyoga - släpp tankarna 23 mars

Plats: Online via Zoom

Kursperiod: 23 mars

Dag: Onsdag

Tid: 17:30 - 20:30

Lärare: Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Pris: 420 kr

Övrigt: En zoom-länk skickas till din e-post.