Projektbeskrivning

Yoga för stela män

Kurs

Yinyoga för stela män

Yinyoga är en avkopplande yogaform som passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande

Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

Yinyogan har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Läs mer om yinyogans fördelar här >>>

Mindfulness meditation handlar om att vara närvarande, både i kropp och själ men också om att vara uppmärksam på de förnimmelser och tankar som kan uppkomma under t.ex. en yogaklass. Att ha acceptans inför – eller bara vila med det som är, precis som det är.

Meditation, Yogashala Stockholm

Kurstillfällen

Yinyogakurs för stela män 2 september - 21 oktober

Plats: Shala Nytorget

Kursperiod: 2 september - 21 oktober

Dag: Onsdag

Tid: 19:40 - 21:00

Lärare: Bianca Mecweld

Pris: 1600 kr

Övrigt: 8 kursomgångar. Ta med egen yogamatta på kursen.

Yinyogakurs för stela män 28 oktober - 16 december

Plats: Shala Nytorget

Kursperiod: 28 oktober - 16 december

Dag: Onsdag

Tid: 19:40 - 21:00

Lärare: Bianca Mecweld

Pris: 1600 kr

Övrigt: 8 kursomgångar. Ta med egen yogamatta.

Kärlek

Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned, kanske behöver du hitta motivationen. Kanske har du skador eller funktionsnedsättningar som kräver rehabilitering eller anpassning. Kanske längtar du efter mening. Hos oss börjar vi där du är. Sedan fortsätter vi, tillsammans. För att kärlek är den enda möjliga vägen.

Illustration: Stina Wirsen