Projektbeskrivning

Yogashala_workshop_yinyoga

WORKSHOP

Yinyogans magiska kraft

Under denna workshop ser vi hur kroppen innehar en alldeles egen speciell energi, en egen ”magisk” kraft. Denna kraft har gått förlorad då vi sätter större fokus och tillit till vårt tänkande sinne. Att komma tillbaka till kroppen, att känna den, låta den ta ledningen är lugnande och helande för hela vårt system. Vi kommer att använda oss av yinyoga och mindfulness för att återställa balansen. Genom mjuka men inte sällan psykiskt utmanande positioner öppnar vi upp det som varit avstängt och blockerat. En ny kraft och glädje kan åter spira. Workshopen kommer att inledas och avslutas med sittande mindfulness-meditation.

Workshopen är anpassad till alla typer av kroppar och psyken, från nybörjare till avancerade. Du kan välja att vara med på plats i studion eller online. 

Magdalena Mecweld är yinyoga-pionjären i Sverige. Hon är författaren och skaparen av den stil-bildande boken och lika populära appen ”Vila dig i form med yinyoga” (LUX). Tillsammans med sin partner Mats Nielsen håller hon utbildningar och workshops runt Skandinavien. Magdalena och Mats är mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. Magdalena har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Hatha och Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Det senaste decenniet har både hon och Mats fördjupat sig i Mindfulness/Vipassana-meditation genom att studera Buddha-dhamma med många av världens främsta meditationslärare. På ett skickligt sätt lyckas de förena mindfulness med sin speciellt sköna yinyoga.

TÄNK PÅ
Workshopen är inte avboknings- eller ombokningsbar. Du kan lämna din plats till en vän om du blir sjuk. Meddela kontaktuppgifter till ersättare på info@yogashalastockholm.se. Det går att anmäla sig till väntelista på info@yogashalastockholm.se

Jungfrun_Yinyoga_Yogashala3
Magdalena Mecweld Yinyoga Yogashala Stockholm

Kurstillfällen

Workshop - Yinyogans magiska kraft 7 juni

Plats: Shala Zinken, portkod 1998

Kursperiod: 7 juni

Dag: Tisdag

Tid: 17:30 - 20:30

Lärare: Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Pris: 590 kr

Fullbokat

Workshop - Yinyogans magiska kraft 7 juni

Plats: Online via Zoom

Kursperiod: 7 juni

Dag: Tisdag

Tid: 17:30 - 20:30

Lärare: Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Pris: 420 kr

Övrigt: En Zoom-länk skickas till din e-post.