Projektbeskrivning

TERMINSKURS 

Yoga för killar

Kursen är öppen för män i alla åldrar och kursen fokuserar lite extra på fysisk och mental uthållighet. Det är en kurs för dig som vill träna upp både styrka, rörlighet och medveten närvaro.

Ashtangayoga brukar beskrivas som den mest fysiska yogametoden. Man arbetar med dynamiska rörelser i en följd utan uppehåll, synkroniserat med kontrollerad djupandning. Kombinationen av rörelse, stretching och andning genererar mycket värme i kroppen. Förutom en ökad förbränning och uppbyggnad av styrka, balans, uthållighet och smidighet uppnår man en inre harmoni.

Vi tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration genom att fokusera på kroppens position och genom att vara närvarande i andningen.

Yoga är en personlig och processinriktad träningsform befriad från prestige och jämförelser. Det spelar ingen roll hur vältränad, muskulös eller vig du är. Syftet är att hålla kroppen, sinnet och lugnet i trim. Yoga är för alla utifrån var en ens egna förutsättningar.

Vid bokad kurs är din anmälan bindande. Det innebär att kursavgiften inte återbetalas.

RODRIGO, stockholm:

Jag blir mer avslappnad och glad om jag tränar ofta. Yogan ger mig balans i vardagen, mellan jobbet och mitt personliga liv.

Kurstillfällen

Yoga för killar 21 januari - 1 april

Plats: Shala Zinkensdamm

Kursperiod: 21 januari - 1 april

Dag: Måndag

Tid: 19.30-20.50

Lärare: Åsa Ellekrans

Pris: 2200 kr

Övrigt: Lilla salen

KOM OCH YOGA HOS OSS 

Yoga boostar din kropp & ditt humör