Nu kan du uppleva IR Bastu på shala Zinkensdamm

Yogashala_IR-bastu_Sanctury_Clearlight

Så här fungerar det

Infraröd bastu

Boka tid via vår hemsida eller via vårt drop in schema. Börja med att välja plats: IR bastu. Du bokar minst 24 timmar innan du har tänkt att basta och avbokar minst 12 timmar innan. Kom gärna minst 5 minuter innan utsatt tid till Ringvägen 9 D, in på gården, på Södermalm i Stockholm. Portkod 1998 till glasdörren. Efter din bastutid har du 10 minuter på dig att byta om innan nästa besökare kommer. Ta med dig en egen handduk.
pris: 299 kr. 
På vår prissida  kan du även köpa 5  och 10 klippkort. Det finns även duo kort (för två personer).

Just nu erbjuder vi 10 procents prova på rabatt med koden STARTIR vid ditt första besök.

Boka tid

CLEARLIGHT SANCTURAY 2 SITS IR-BASTU 

100% giftfria material och effektiv värmeteknologi

Infraröd bastu har många goda egenskaper som främjar hälsan.

IR står för infravärme, det är en behaglig infraröd värme som är svalare än en traditionell bastu och som har många goda egenskaper för både kroppen och psyket. Den mjukar upp och värmer kroppen inifrån, i stället för tvärtom.

Sanctuary modellen erbjuder fullspektrum med alla våglängder samtidigt, för att optimera effekten av din bastu-session.

Forskare har upptäckt fantastiska fördelar med IR bastu, vi har listat några av dem.

Bastuterapi är inget nytt begrepp. Professionella idrottare och personer med kronisk smärta har under många år använt bastuterapi för att återhämta sig, få bättre immunförsvar och minska krämpor.

Boka tid

EN BEHAGLIG SVAL BASTUVÄRME

Det finns många anledningar att njuta av IR bastu

Lindrar smärtor och muskelvärk

Infraröd värme är mild och den värmer kroppen inifrån. Det lindrar led- och muskelvärk efter ett träningspass och påskyndar återhämtning efter en skada.

Stärker ditt immunförsvar

Det infraröda ljuset höjer din kroppstemperatur och förbättrar syrehalten i blodet, det hjälper din kropp att bekämpa virus och infektioner. Det ger starkare  immunförsvar och en allmänt bättre hälsa.

Minska stress och få bättre sömn

Infraröd terapi frigör serotonin och ökar dopaminnivåerna i din hjärna. Det gör att du känner dig lugn och lycklig efter en IR bastu. Med färre stresshormoner avlastas både hjärtat och magen. Du kommer märke hur matsmältning, humör och sömn förbättras.

Läkande och stärkande

När dina olika hudlager möts av infraröd terapi kan det underlätta läkningsprocesser och bidra till hudförnyelse, sårläkning och vävnadstillväxt. Det förbättrar också din blodcirkulation. Blodcirkulationen spelar en stor roll både fysiskt och psykiskt. Du känner dig piggare och starkare.

Bastuterapi rensar kroppen från alla gifter

När du IR bastar renas kroppen ända ner på cellnivå. Metaller och gifter som samlats i organen släpper och lämnar kroppen.

Ökar hudens elasticitet

Värmen stimulera kollagenproduktionen i huden som gör att huden blir mer motståndskraftig och tålig. Du kommer märka stor skillnad i huden i ansiktet och på kroppen redan efter de första gångerna.

Boka tid för IR-bastu på Södermalm i Stockholm