Yogaretreat Norrland

YOGARESA TILL NORRLAND

Vinterretreat med Lisa Lalér 18-21 mars 2021

När vårvintern hunnit komma med sitt ljus spenderar vi en helg tillsammans för att stärka oss, komma ned i varv och fylla på med ny energi. Runtomkring oss har vi Granös snötyngda skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimmel ovanför oss.

I lugn och vacker miljö i Granö i Västerbotten, just vid älven och skogarna, får vi avkopplande och sköna dagar, fyllda med såväl Ashtanga yoga som medvinterpromenader.

Retreatet leds av vår gästlärare Lisa Lalér som har en rik erfarenhet av att hålla klasser och retreats, och som alltid skapar en energi av tillåtande, lätthet och glädje.  Maria Axelsson kommer vara med som Lisas assistent under helgen.

Boka resa

Den här marshelgen har vi temat Ashtangayoga Mysore style. Denna helg riktar sig både till dig som är van Mysore-utövare och dig som aldrig provat Mysore tidigare, bara du har ett intresse av att komma vidare och utveckla din egen Ashtanga/Mysore träning. Du behöver ha grundkunskaper om Ashtangayoga så du bör åtminstone ha gått en grund-/fortsättningskurs i Ashtangayoga på en yogastudio, gått en helgkurs för Lisa eller Maria eller liknande.  Med två lärare på en liten grupp elever kommer du att kunna få mycket individuell hjälp och justeringar.

Med hjälp av yogaklasserna under helgen hittar vi vägar att stanna upp och blicka inåt, och skapa välmående både fysiskt och mentalt. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.

Lisa och Maria brukar skapa retreats med både glädje och djupa härliga processer, så när du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med såväl sprittande energi som lugn skön harmoni, och med inspiration och övningar för både din vardag och din egen yogapraktik.

Vad ingår i priset?

Kostnad yogakurs: 2800kr

Kostnad för boende och mat 3 nätter:
Ekohotellet Enkelrum 4600kr (Endast 5 enkelrum, först till kvarn, SLUT PÅ ENKELRUM)
Ekohotellet Del i dubbelrum 3500kr (Du kan själv välja vem du bor med annars parar vi hop dig med någon av samma kön)
Fågelnäste Enkelrum 8800kr (Det finns 6st unika fågelnästen, det går att bo 3st i 2 av dem, då betalar alla 3 dubbelrums priset)
Fågelnäste Del i dubbelrum 6500kr

Provence Yogaresa 2020

YOGARESA TILL FRANKRIKE

Provence, 27 sep – 2 okt 2021

Följ med oss för en veckas ashtangayoga-retreat på en underbart charmerande gård i Provence där vinodlingar och olivträd blandas med doften av lavendel och rosmarin.

Resan vänder sig både till dig som har gått en Ashtangayoga grundkurs eller liknande och till dig som har en etablerad och regelbunden Mysore style utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under en intensiv vecka. Klasserna leds av Lisa Lalér som är en auktoriserad Ashtangayoga-lärare med många års erfarenhet.

Läs mer om resan och boka resan hos vår partner InShape Travel

Boka resa

Gården är ursprungligen från 1700-talet med mycket av den historiska charmen bevarad vid helrenoveringen 2011.  Det är ett litet medelhavsparadis med uppvärmd pool och vacker trädgård.

Här finns charmerande rum och sviter som alla är unika i provencalsk stil, alla med moderna badrum och luftkonditionering. Vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av miljön, poolen, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll.

Vad ingår i priset?

  • Boende 6 nätter i delat dubbelrum
  • Vegetarisk helpension inkl något glas gott lokalt vin till middagen
  • Grupptransfer från och till flygplatsen i Nice
  • Yogaprogram etc. enligt beskrivning i texten
  • Fri tillgång till kaffe, te och vatten
  • Vingårdsbesök med vinprovning

vi klimatkompenserar

För oss på Yogashala Stockholm är det en självklarhet att ta ansvar för vår livsstil och engagera oss i miljöfrågan

Vi försöker tänka på hur vi äter, hur vi reser och hur vi tar tillvara på det vi redan har för att bidra till en hållbar utveckling. När vi åker på yogaresor eller besöker lärare i andra länder så måste vi ibland flyga, det går inte att komma ifrån. Men vi försöker att alltid klimatkompensera för de val vi gör och dra ner på annat.

Med den nya tjänsten Go Climate Neutral kan både privatpersoner och företag enkelt kompensera för de resor man gör i sin vardag. När man klimatkompenserar sina flygresor ger man en slant tillbaka till miljön. Pengarna investeras i olika projekt över hela världen som reducerar lika stor mängd koldioxid som man har orsakat – så att summan blir noll, eller ännu bättre. Det kan handla om vattenrening, plantering av skog eller utveckling av miljövänliga bränslen. Projekten som Go Climate Neutral driver är certifierade av FN och har Gold Standard-certifiering. Du kan läsa mer om organisationen och projekten här: https://www.goclimateneutral.org/

Våra tidigare yogaresor

yogashala-yogaresa-malaga
Yogaresa Aruba Yogashala Stockholm

YOGARESA APRIL 2019

Malaga, Spanien

YOGARESA MARS 2019

Aruba, Karibiska havet

Kust Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.
Berg Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.

YOGARESA SEP/OKT 2018

Sicilien, Italien

YOGARESA OKT 2018

Sicilien, Italien

Aruba Yogaresa - Yogashala Stockholm

YOGARESA 2016

Aruba, Karibiska havet

YOGARESA 2017

Aruba, Karibiska havet