YOGARESA TILL AFRIKA

Sydafrika 8 – 15 februari 2020

Följ med oss på yogaresa till fantastiska Kapstaden

Resan vänder sig till dig som har gått en Ashtanga Yoga grundkurs eller liknande och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under en intensiv vecka. Lena Magnusson från Kapstaden är ansvarig för alla praktiska detaljer på plats och Lisa Lalér ansvarar för yogaprogrammet.

Pris: 20 000 kr. Hälften betalas i förskott vid anmälan och resterande belopp betalas senast den 31/9-19. (Förskott kan ej återbetalas vid sen avbokning)

Maila din intresseanmälan senast den 31 maj till info@yogashalastockholm.se 
Skicka med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig med en bekräftelse.

Aktiviteter som inte ingår i priset

Flyg ordnas på egen hand. Ni kan välja att åka några dagar tidigare och upptäcka Kapstaden på egen hand om ni vill det, men då behöver ni ordna eget boende.
Vi möts upp i Kapstaden lördagen 8 februari och bor därefter tillsammans på hotellet som ingår i priset.

Vi kommer göra en halvdagsutflykt till Hokisa Barnhem samt Arts and Craft Village i Masiphumpele kåkstad, då tillkommer ca 100 SEK i transportkostnad.

Vad ingår i priset?

  • Boende i delat dubbelrum
    (enkelrum mot pristillägg 2 500 kr. Först till kvarn!)
  • Morgonyoga på yogawithin
  • Transport till och från Yogastudion
  • Eftermiddagsklasser på hotellet
  • Frukost, lunch och middag på hotellet alla dagar
  • En heldagsutflykt till Godahoppsuddens naturreservat med lokal guide
  • En halvdagsutflykt till två vingårdar i Kapstadens vindistrikt
  • En avslutningsmiddag, en 3-rätters hos en fransk mästerkock

vi klimatkompenserar

För oss på Yogashala Stockholm är det en självklarhet att ta ansvar för vår livsstil och engagera oss i miljöfrågan

Vi försöker tänka på hur vi äter, hur vi reser och hur vi tar tillvara på det vi redan har för att bidra till en hållbar utveckling. När vi åker på yogaresor eller besöker lärare i andra länder så måste vi ibland flyga, det går inte att komma ifrån. Men vi försöker att alltid klimatkompensera för de val vi gör och dra ner på annat.

Med den nya tjänsten Go Climate Neutral kan både privatpersoner och företag enkelt kompensera för de resor man gör i sin vardag. När man klimatkompenserar sina flygresor ger man en slant tillbaka till miljön. Pengarna investeras i olika projekt över hela världen som reducerar lika stor mängd koldioxid som man har orsakat – så att summan blir noll, eller ännu bättre. Det kan handla om vattenrening, plantering av skog eller utveckling av miljövänliga bränslen. Projekten som Go Climate Neutral driver är certifierade av FN och har Gold Standard-certifiering. Du kan läsa mer om organisationen och projekten här: https://www.goclimateneutral.org/

yogashala-yogaresa-malaga

YOGARESA TILL SPANIEN

Malaga 6 – 13 april 2019

Följ med oss på yogaresa till varma Malaga, Spanien

Resan vänder sig till dig som har en etablerad och regelbunden Mysorestyle-utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under några intensiva dagar.  Kursen hålls i Malaga, Spanien på en vacker finca som tar emot yogagrupper från hela världen. Den stora moderna yogasalen är nybyggd och vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av poolen, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll. Klasserna leds av Lisa Lalér.

Läs mer och boka

YOGARESA TILL VÄSTINDIEN

Aruba 10 – 25 mars 2019

Yogaresan till Aruba är fullbokad!

Resan vänder sig till dig som har gått en Ashtanga Yoga grundkurs eller liknande och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under några intensiva veckor. Lisa Lalér ansvarar för yogaprogrammet.

Kursen hålls på Aruba, Manchebo Beach and Spa resort. Vi åker direktflyg med Ving och bor på Manchebo Beach och spa resort. Flyg och hotell kostar 28 000 kr i delat dubbelrum mot trädgården och 31 000 kr i delat dubbelrum mot havet. Yogapaketet kostar 1 000 dollar och betalas på plats. I det ingår daglig brunch, några middagar, en utflykt och all yoga (morgonklasser nästan varje dag samt teknik/filsofiklasser en del eftermiddagar. Utöver det brukar vi anordna några frivilliga aktiviteter som till exempel middagar, SUP-yoga och segling.

FULLBOKAD!

Våra tidigare yogaresor

Kust Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.
Berg Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.

YOGARESA SEP/OKT 2018

Sicilien, Italien

YOGARESA OKT 2018

Sicilien, Italien

Aruba Yogaresa - Yogashala Stockholm

YOGARESA 2016

Aruba, Karibiska havet

YOGARESA 2017

Aruba, Karibiska havet