Loading...
Yogaresor 2018-03-09T13:35:45+00:00

YOGARESA TILL ITALIEN

Sicilien 29 sep – 6 okt 2018

Följ med Lisa Lalér på Mysore retreat i en av de vackraste bukterna på Siciliens nordkust, Calura.

Kursen hålls på Sicilien precis vid havet i närheten av Cefalú. En underbar plats för en vecka med yoga, sol, bad och god mat. Njut av stranden, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll. Yogan utövas antingen i det fina yogarummet eller på en av terrasserna med utsikt över havet. Klasserna leds av Lisa Lalér som är etablerade lärare på Yogashala Stockholm. Någon av dagarna ger vi oss kanske ut på en morgonpromenad till ”La Rocca” och upplever den fantastiska utsikten.

Fullbokad resa

YOGARESA TILL ITALIEN

Sicilien 6 – 12 okt 2018

Följ med Britta och Camilla till underbara Sicilien för en veckas hatha- och yinyoga retreat vid Calura

En yogaresa för så väl vana utövare som nybörjare. De två dagliga yogaklasserna varierar mellan fysisk hathayoga och vilsam yinyoga där växlingen skapar förutsättningar för att du ska kunna njuta av att få arbeta igenom kroppen och samtidigt kunna landa och ge kropp och sinne utrymme för återhämtning.

FULLBOKAD RESA

YOGARESA TILL VÄSTINDIEN

Aruba mars 2019

Följ med oss på mysoreretreat till underbara Aruba

Resan vänder sig till dig som har en etablerad och regelbunden Mysorestyle-utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under några intensiva veckor. Kursen hålls på Aruba, Manchebo Beach resort. Vi har ännu inte något datum för resan men vi brukar åka i mitten eller slutet av mars och stanna i 14 dagar. Du kan maila in din intresseanmälan till info@yogashalastockholm.se redan nu och skicka med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig när det är klart.

YOGARESA TILL SPANIEN

Malaga april 2019

Följ med oss på en mysoreretreat till varma Malaga, Spanien

Resan vänder sig till dig som har en etablerad och regelbunden Mysorestyle-utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under några intensiva dagar.  Kursen hålls i Malaga, Spanien på en vacker finca som tar emot yogagrupper från hela världen. Den stora moderna yogasalen är nybyggd och vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av poolen, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll. Klasserna leds av Lisa Lalér.

Läs mer och boka

Våra tidigare yogaresor

YOGARESA 2015

Aruba, Karibiska havet 2016

Yogaresa till Aruba i Karibiska havet 2016.

YOGARESA 2016

Aruba, Karibiska havet, 2017

Yogaresa till Aruba i Karibiska havet 2017.