Provence Yogaresa 2020

YOGARESA TILL FRANKRIKE

Provence, 27 sep – 2 okt 2021

Följ med oss för en veckas ashtangayoga-retreat på en underbart charmerande gård i Provence där vinodlingar och olivträd blandas med doften av lavendel och rosmarin.

Resan vänder sig både till dig som har gått en Ashtangayoga grundkurs eller liknande och till dig som har en etablerad och regelbunden Mysore style utövning och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under en intensiv vecka. Klasserna leds av Lisa Lalér som är en auktoriserad Ashtangayoga-lärare med många års erfarenhet.

Läs mer om resan och boka resan hos vår partner InShape Travel

Boka resa

Gården är ursprungligen från 1700-talet med mycket av den historiska charmen bevarad vid helrenoveringen 2011.  Det är ett litet medelhavsparadis med uppvärmd pool och vacker trädgård.

Här finns charmerande rum och sviter som alla är unika i provencalsk stil, alla med moderna badrum och luftkonditionering. Vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av miljön, poolen, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll.

Vad ingår i priset?

  • Boende 6 nätter i delat dubbelrum
  • Vegetarisk helpension inkl något glas gott lokalt vin till middagen
  • Grupptransfer från och till flygplatsen i Nice
  • Yogaprogram etc. enligt beskrivning i texten
  • Fri tillgång till kaffe, te och vatten
  • Vingårdsbesök med vinprovning

vi klimatkompenserar

För oss på Yogashala Stockholm är det en självklarhet att ta ansvar för vår livsstil och engagera oss i miljöfrågan

Vi försöker tänka på hur vi äter, hur vi reser och hur vi tar tillvara på det vi redan har för att bidra till en hållbar utveckling. När vi åker på yogaresor eller besöker lärare i andra länder så måste vi ibland flyga, det går inte att komma ifrån. Men vi försöker att alltid klimatkompensera för de val vi gör och dra ner på annat.

Med den nya tjänsten Go Climate Neutral kan både privatpersoner och företag enkelt kompensera för de resor man gör i sin vardag. När man klimatkompenserar sina flygresor ger man en slant tillbaka till miljön. Pengarna investeras i olika projekt över hela världen som reducerar lika stor mängd koldioxid som man har orsakat – så att summan blir noll, eller ännu bättre. Det kan handla om vattenrening, plantering av skog eller utveckling av miljövänliga bränslen. Projekten som Go Climate Neutral driver är certifierade av FN och har Gold Standard-certifiering. Du kan läsa mer om organisationen och projekten här: https://www.goclimateneutral.org/

Våra tidigare yogaresor

yogashala-yogaresa-malaga
Yogaresa Aruba Yogashala Stockholm

YOGARESA APRIL 2019

Malaga, Spanien

YOGARESA MARS 2019

Aruba, Karibiska havet

Kust Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.
Berg Yogaresa Sicilien september 2018. Yogashala Stockholm.

YOGARESA SEP/OKT 2018

Sicilien, Italien

YOGARESA OKT 2018

Sicilien, Italien

Aruba Yogaresa - Yogashala Stockholm

YOGARESA 2016

Aruba, Karibiska havet

YOGARESA 2017

Aruba, Karibiska havet