Våra lärare

Lisa Lalér
Lisa Lalér
Lisa Lalér är huvudlärare och äger Yogashala Stockholm tillsammans med sin syster Lotta Lalér. Lisa är auktoriserad ashtangayoga-lärare vid Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien.
Britta Larsson-Jones
Britta Larsson-Jones
Britta har undervisat i ashtangayoga sedan 1999 när Yogashala Stockholm startade. Hon är yogalärare på heltid och håller alla Yogashalas klasser. Dessutom handleder hon assistenterna.
Camilla Håkanson
Camilla Håkanson
Camilla undervisar i ashtangayoga och är en av våra Mysore style-lärare.
Cia Idemalm
Cia Idemalm
Yogan för Cia är som ett tryggt och kärleksfullt hem dit hon alltid är välkommen och där hon alltid får höra sanningen, kort och gott.
Ann-Cristine Jonsson
Ann-Cristine Jonsson
Ann-Cristine Anki Jonsson är utbildad forskare och skriver om hälsan i samhället. Hon assisterar på mysoreklasser och undervisar i ashtangayoga på grund- och fortsättningsnivå.
Kristel Köiva
Kristel Köiva
Kristel undervisar i ashtangayoga på alltifrån grundnivå till mysorenivå. Hon undervisar även i hathayoga och håller den populära läsårskursen Ashtangayoga i 4 steg.
Paula Hägg
Paula Hägg
Paula Hägg började yoga 1999. För henne är yogan ett sätt att uppnå ett mer balanserat och harmoniskt förhållningssätt till livet. Paula undervisar i ashtangayoga nivå1,2,3 samt på Mysoreklasser. Hon undervisar även i hatha yoga.
Maja Asperen
Maja Asperen
Maja började med yoga i början av 2000-talet. Yogan hjälper henne att landa i sin kropp och vara närvarande i stunden. Maja undervisar i ashtangayoga och yin-yoga.
Ana Udovic
Ana Udovic
Ana Udovic undervisar ashtangayoga.
Natalia Schneider
Natalia Schneider
För Natalja är det en dröm att få hålla egna yogaklasser. För henne är yogan ett sätt att sakta ner och en påminnelse om vad som är viktigt i livet.
Jon Edäng
Jon Edäng
Jon undervisar i ashtangayoga och assisterar på myroeklasser.
Hans Österlund
Hans Österlund
För Hans Österlund är yogan en naturlig del av livet. Att missa en morgonträning känns konstigt. Yogan hjälper honom att behålla lugnet på jobbet under stressiga stunder.
Ida Ruyter
Ida Ruyter
Ida Ruyter tycker att yogan skapar en balans i livet och hjälper henne att lyssna inåt, att vara snäll mot sig själv och mot andra.
Lena Moberg
Lena Moberg
Lena är fascinerad över att yogan fungerar välgörande i livets alla faser – toppar såväl som dalar. Yogan ger henne kraft och styrka och hjälper henne att lära känna sig själv bättre.
Caroline Sättermon
Caroline Sättermon
Caroline tränar yoga dagligen och för henne är yogan något som bara fortsätter att växa. Yogan ger en närvaro och en djupare känsla av lycka.
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans har tränat på Yogashala Stockholm sedan 2004. Yogan är den enda av alla aktiviteter hon gjort som hon fortsatt med regelbundet, som utmanar henne och aldrig blir tråkig.
Emma Zetterlund
Emma Zetterlund
Emma tycker att yogan hjälper henne att klara av sådant som är svårt, hon beskriver den som en trygghet hon alltid kan återvända till.

Våra gästlärare

Våra kunniga och omtyckta gästlärare som besöker oss regelbundet är R. Sharath Jois från Indien, Peter Sanson från Nya Zeeland och Eddie Stern från USA.
R Sharath Jois. Yogashala Stockholm
Peter Sanson Gästlärare Yogashala Stockholm

R. Sharath Jois

Mysore, Indien

Peter Sanson

Nya Zeeland

Eddie Stern

New York, USA