Våra lärare | Yogashala Stockholm
Våra lärare2018-10-03T12:05:38+00:00

Våra lärare

Lisa Lalér
Lisa Lalér
Lisa Lalér är huvudlärare och äger Yogashala Stockholm tillsammans med sin syster Lotta Lalér. Lisa är auktoriserad ashtangayoga-lärare vid Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien.
Lina Ahlström
Lina Ahlström
Lina Ahlström undervisar i ashtangayoga och är en av våra Mysore style-lärare. Lina har även vår gravidyoga och mamma-bebis-yoga. Hon har också temakurser i Föda utan rädsla. Lina bor i Stockholm och har två barn. Hon har själv yogat sig igenom båda sina graviditeter.
Britta Larsson-Jones
Britta Larsson-Jones
Britta har undervisat i ashtangayoga sedan 1999 när Yogashala Stockholm startade. Hon är yogalärare på heltid och håller alla Yogashalas klasser. Dessutom handleder hon assistenterna.
Camilla Håkanson
Camilla Håkanson
Camilla undervisar i ashtangayoga och är en av våra Mysore style-lärare.
Martin Alm
Martin Alm
Martin Alm bor i Stockholm med make och hund. Martin undervisar både i hatha- och ashtangayoga.
Cia Idemalm
Cia Idemalm
Yogan för Cia är som ett tryggt och kärleksfullt hem dit hon alltid är välkommen och där hon alltid får höra sanningen, kort och gott.
Ann-Cristine Jonsson
Ann-Cristine Jonsson
Ann-Cristine Anki Jonsson är utbildad forskare och skriver om hälsan i samhället. Hon assisterar på mysoreklasser och undervisar i ashtangayoga på grund- och fortsättningsnivå.
Kristel Köiva
Kristel Köiva
Kristel undervisar i ashtangayoga på grund- och fortsättningsnivå och på ungdomsyoga samt assisterar Lisa Lalér på mysoreklasser.
Lisa Billvik Norén
Lisa Billvik Norén
Lisa Billvik Norén undervisar i ashtangayoga.
Linda Bröddén
Linda Bröddén
Linda Bröddén assisterar på mysoreklasser och undervisar i ashtangayoga på grund och fortsättningsnivå. Hon bor med sin dotter i Stockholm och är också socionom.
Paula Hägg
Paula Hägg
Paula Hägg började yoga 1999. För henne är yogan ett sätt att uppnå ett mer balanserat och harmoniskt förhållningssätt till livet. Paula undervisar i ashtangayoga nivå1,2,3 samt på Mysoreklasser. Hon undervisar även i hatha yoga. Paula bor i Stockholm och har tre barn födda 2009, 2012 och 2016.
Ana Udovic
Ana Udovic
Ana Udovic undervisar ashtangayoga.
Natalia Schneider
Natalia Schneider
För Natalja är det en dröm att få hålla egna yogaklasser. För henne är yogan ett sätt att sakta ner och en påminnelse om vad som är viktigt i livet.
Hans Österlund
Hans Österlund
För Hans Österlund är yogan en naturlig del av livet. Att missa en morgonträning känns konstigt. Yogan hjälper honom att behålla lugnet på jobbet under stressiga stunder.
Ida Ruyter
Ida Ruyter
Ida Ruyter tycker att yogan skapar en balans i livet och hjälper henne att lyssna inåt, att vara snäll mot sig själv och mot andra.
Lena Moberg
Lena Moberg
Lena är fascinerad över att yogan fungerar välgörande i livets alla faser – toppar såväl som dalar. Yogan ger henne kraft och styrka och hjälper henne att lära känna sig själv bättre.
Caroline Sättermon
Caroline Sättermon
Caroline tränar yoga dagligen och för henne är yogan något som bara fortsätter att växa. Yogan ger en närvaro och en djupare känsla av lycka.
Emma Zetterlund
Emma Zetterlund
Emma tycker att yogan hjälper henne att klara av sådant som är svårt, hon beskriver den som en trygghet hon alltid kan återvända till.
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans har tränat på Yogashala Stockholm sedan 2004. Yogan är den enda av alla aktiviteter hon gjort som hon fortsatt med regelbundet, som utmanar henne och aldrig blir tråkig.

Våra gästlärare

Våra kunniga och omtyckta gästlärare som besöker oss regelbundet är R. Sharath Jois från Indien, Peter Sanson från Nya Zeeland och Eddie Stern från USA.
R Sharath Jois. Yogashala Stockholm
Peter Sanson Gästlärare Yogashala Stockholm

R. Sharath Jois

Mysore, Indien

Peter Sanson

Nya Zeeland

Eddie Stern

New York, USA