Våra lärare

Lisa Lalér
Lisa Lalér
Lisa Lalér är huvudlärare och äger Yogashala Stockholm tillsammans med sin syster Lotta Lalér. Lisa är auktoriserad ashtangayoga-lärare vid Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien.
Camilla Håkanson
Camilla Håkanson
Camilla undervisar i ashtangayoga och är en av våra Mysore style-lärare.
Kristel Köiva
Kristel Köiva
Kristel undervisar i ashtangayoga på alltifrån grundnivå till mysorenivå. Hon undervisar även i hathayoga och håller den populära läsårskursen Ashtangayoga i 4 steg.
Paula Hägg
Paula Hägg
Paula Hägg började yoga 1999. För henne är yogan ett sätt att uppnå ett mer balanserat och harmoniskt förhållningssätt till livet. Paula undervisar i ashtangayoga nivå1,2,3 samt på Mysoreklasser. Hon undervisar även i hatha yoga.
Cia Idemalm
Cia Idemalm
Yogan för Cia är som ett tryggt och kärleksfullt hem dit hon alltid är välkommen och där hon alltid får höra sanningen, kort och gott.
Hans Österlund
Hans Österlund
För Hans Österlund är yogan en naturlig del av livet. Att missa en morgonträning känns konstigt. Yogan hjälper honom att behålla lugnet på jobbet under stressiga stunder.
Emma Zetterlund
Emma Zetterlund
Emma tycker att yogan hjälper henne att klara av sådant som är svårt, hon beskriver den som en trygghet hon alltid kan återvända till.
Jon Edäng
Jon Edäng
Jon undervisar i ashtangayoga och assisterar på myroeklasser.
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans
Åsa Ellekrans har tränat på Yogashala Stockholm sedan 2004. Yogan är den enda av alla aktiviteter hon gjort som hon fortsatt med regelbundet, som utmanar henne och aldrig blir tråkig.
Caroline Sättermon
Caroline Sättermon
Caroline tränar yoga dagligen och för henne är yogan något som bara fortsätter att växa. Yogan ger en närvaro och en djupare känsla av lycka.
Lena Moberg
Lena Moberg
Lena är fascinerad över att yogan fungerar välgörande i livets alla faser – toppar såväl som dalar. Yogan ger henne kraft och styrka och hjälper henne att lära känna sig själv bättre.
Sheila Arnell
Sheila Arnell
Sheila utövar och undervisar Ashtanga Yoga på Yogashala. Hon är även hatha -och yinyoga lärare samt undervisar en del meditation.
Siv Hoogendoorn
Siv Hoogendoorn
Siv har tränat ashtangayoga på Yogashala Stockholm sedan år 2000 och gör det fortfarande. Utbildade sig till yinyoga-lärare hos Magdalena Mecweld och hon tycker att det är ett bra komplement till ashtangyogan. Håller klasser och kurser i yinyoga och mindfulness.
Ida Ruyter
Ida Ruyter
Ida Ruyter tycker att yogan skapar en balans i livet och hjälper henne att lyssna inåt, att vara snäll mot sig själv och mot andra.