Loading...

ASHTANGA YOGA

VAD ÄR MYSORE STYLE

Som att ha en personlig tränare – fast i grupp

Det traditonella sättet att utöva Ashtanga Yoga på är det som vi kallar Mysore style eller self practise.

Det innebär att du praktiserar tillsammans med andra elever i en grupp men utifrån din egen andning och takt. Vi är alla olika och meningen är att yogan ska anpassas individuellt utifrån varje persons unika behov. Med hjälp av läraren får du lära dig ordningen på positionerna och du får stöd när du behöver lite guidning. När du är redo lägger läraren till nya positioner allt eftersom och uppmuntrar dig till att gå vidare. Det blir som att ha en personlig tränare – fast i grupp.

alla kan yoga ashtanga mysore style
alla kan yoga ashtanga mysore style

SCHEMA ÖVER ALLA MYSORE-KLASSER

Vilka tider passar dig?

I vårt Mysoreprogram ingår alla Ashtanga Yoga Mysore style klasser på både Shala Zinken och Shala Nytorget. Vi har även en ledd primary på fredagar där läraren leder hela första serien. Just nu har vi ett begränsat antal platser på klasserna så se till att boka in dig i god tid. När du har köpt ett kort hos oss laddar du ned appen Wondr. I appen kan du se alla klasser, boka klass, avboka klass och checka in på plats. Du hittar även dina kvitton på din sida.

Till schemat för alla Mysoreklasser

GER DIG TILLGÅNG TILL ALLA KLASSER

Skaffa Mysorekortet

Yoga helår Mysore kostar 1 050 kr per månad och gäller på alla våra Mysore style -och ledda primary klasser på Shala Nytorget -och Zinken. Bindningstiden är  12 månader i taget. Uppsägningstid 30 dagar innan dina 12 månader löper ut, maila till info@yogashalastockholm.se Medlemskapet går att frysa en gång per 12 månaders period mot uppvisat läkarintyg.

Till våra kort och priser
alla kan yoga ashtanga mysore style

Workshops

Vi har ett stort utbud av workshops och vi bjuder regelbundet in våra erfarna och omtyckta internationella gästlärare till Stockholm

PETER SANSON
Nya Zealand

MAJ 2021

Workshop Sharmila Desai in August 2020

SHARMILA DESAI
Indien

JUNI 2021

Sharath Jois, Anna Rut, Yogashala Stockholm

R. SHARATH JOIS Mysore, Indien

DATUM KOMMER

Eddie_Stern_NewYork

EDDIE STERN
New York

DATUM KOMMER

LISA LALÉR
CAMILLA HÅKANSON

3-6 JANUARI 2021

MÅNS BRO
Finland

21 – 22 november

Sanskritkurs

MARTIN GANSTEN
Malmö

27 – 28 februari 2021

BOKA PLATS PÅ WORKSHOP

level 2 auktoriserad ashtangayoga lärare

Vårt Mysoreprogram leds av Lisa Lalér, hon har undervisat i Ashtanga Yoga sedan 2005.

 Lisa blev  auktoriserad 2009 och Level 2-auktoriserad 2014 av R.Sharath Jois. Lisa deltagit på R.Sharath Jois Special Teachers Course tre gånger och har även assisterat Sharath i shalan i Mysore.

Sedan 2013 har vi haft den stora glädjen att vara värd för Sharathji . Han håller ledda klasser under en hel vecka och elever och lärare kommer till oss från hela världen. Alla som praktiserar ashtangayoga är varmt välkomna att vara med. 

FÖR DIG SOM YOGAR MYSORE STYLE 

Mysore style  – bra att veta