Våra elever 2018-01-17T15:17:46+00:00

Våra elever

Hos oss går elever på alla nivåer, de som befinner sig på nybörjarnivå och de som yogat i många år. Vissa följer kurser, andra kommer på drop-in. Vi har frågat några av dem vad de tycker om att yoga hos oss.

Mitt medvetande samlas på ett och samma ställe – hela organismen blir ett. Det bästa är att känslan finns kvar efteråt. Den försvinner inte.

JOSEFINE, STOCKHOLM

Jag tänkte att yoga är lite stretch, men jag blev förvånad hur mycket kroppen får jobba. Ändå passar det alla. Ashtangayoga är lite som golf – alla kan spela men med sitt eget handikapp.

PER, STOCKHOLM

Yogan har förändrat mitt liv för gott. Mentalt är jag mycket lugnare, mer fokuserad och jag lever i nuet. Dessutom har jag mycket mer energi.

MONICA, STOCKHOLM

Jag märker att jag blir mer avslappnad och glad om jag tränar ofta. Yogan ger mig balans i vardagen, mellan jobbet och mitt personliga liv. 

RODRIGO, STOCKHOLM

Jag gillar alla lärarna, de är fantastiska. Jag gillar också koncentrationen i rummet. Det är hela stämningen jag tycker om.

ANNA, KUNGSHOLMEN

Jag trodde att det skulle vara tända ljus och rökelser och sådant, men det var mycket mer styrketräning än jag hade trott.

TOMMY, SÖDERMALM

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. Lärarna är kompetenta och pedagogiska. Dessutom är de trevliga.

ULLA, HÄGERSTEN