Projektbeskrivning

Janu sirsasana, Yogashala

TERMINSKURS

Yinyoga med inslag av Mindfulness

Yinyoga är en avkopplande yogaform som passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.

Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

Yinyogan har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Läs mer om yinyogans fördelar här >>>

Mindfulness meditation handlar om att vara närvarande, både i kropp och själ men också om att vara uppmärksam på de förnimmelser och tankar som kan uppkomma under t.ex. en yogaklass. Att ha acceptans inför – eller bara vila med det som är, precis som det är.

Du får ett klippkort med 4 klipp som du kan använda under kursens gång på valfri drop in klass eller ta igen missade kursomgångar. På din sida (när du loggar in i vårt boknings system Wondr). Ladda gärna ned appen Wondr. Från den kan du boka/avboka klass samt checka in på våra drop in klasser och hämta dina kvitton. Bokning av kurs är bindande. Det innebär att kursavgiften inte återbetalas.

VIKTIGT: Vid sjukdom/olycka under kursen kommer det inte att finnas möjlighet att ”ta igen den förlorade tiden” vid ett senare kurstillfälle. Bokning av kursen är bindande. Det innebär att kursavgiften inte återbetalas.

OBSERVERA: Den adress/företagsnamn du skriver i anmälningsformuläret går ej att ändra i efterhand. Så om det är ditt jobb/företag som betalar för kursen bör du fylla i företagets namn i fältet ”företag” och dess adress och ditt namn i fältet ”namn”.

Jungfrun_Yinyoga_Yogashala3

ULLA, stockholm:

Jag har många olika skador men hos Yogashala Stockholm känner jag mig trygg. 

Kurstillfällen

Yinyoga med inslag av mindfulness 13 april - 22 juni

Plats: Shala Zinken

Kursperiod: 13 april - 22 juni

Dag: Måndag

Tid: 16:30 - 17:50

Lärare: Siv Hoogendoorn

Pris: 1980 kr

Övrigt: 11 kurstillfällen

MJUK YOGA I ETT LUGNARE TEMPO 

Yogan gör dig stark, uthållig och lugn