Projektbeskrivning

Ashtanga Yoga – fortsättningskurs

KURS

Ashtanga Yoga – fortsättning

Denna nivå är för dig som har gått en nybörjarkurs eller har liknande erfarenhet och som vill gå ett steg vidare i yogan.

Vid varje kurstillfälle går vi grundligt igenom andningen och bandhas – kroppslåsen. Under kursen jobbar vi vidare med positionerna i den sittande sekvensen, bakåtböjningar och avslutningssekvensen och går igenom Drishti (fokuseringspunkter) för varje position.

Du får också fortsätta att  lära dig ordningen på positionerna utantill och vi kommer att jobba mer med förståelsen av Vinyasa, som är andningen och positioner i ett synkroniserat flöde. Tillsammans reciterar vi inlednings- och avslutningsmantrat som tillhör ashtangayogans tradition och du får lära dig mer om yogans filosofi och historia.

Vid slutet av kursen är tanken att du ska kunna ordningen på solhälsningarna och alla stående positioner och kunna gå på våra Mysore style klasser. Vid varje kurstillfälle ges utrymme för frågor och funderingar från deltagarna.

I kurspriset ingår vår bok om yogafilosofi med Illustrationer av Stina Wirsén och text av Lisa Lalér. Under kursens gång går du på våra övriga drop in-klasser för halva det ordinarie drop-in priset (300 kr).

Bokningsvillkor
Här kan du läsa allt om våra boknings- och betalningsvillkor

Ashtanga Yoga – fortsättningskurs
Inre frid
Inre frid

Kurstillfällen

Ashtanga Yoga fortsättningskurs 10 januari - 28 mars

Plats: Shala Zinken, portkod 1998

Kursperiod: 10 januari - 28 mars

Dag: Måndag

Tid: 19:15 - 20:45

Lärare: Jarinja

Pris: 2700 kr

Övrigt: 12 kurstillfällen

Ashtanga Yoga fortsättningskurs 12 januari - 30 mars

Plats: Shala Zinken, portkod 1998

Kursperiod: 12 januari - 30 mars

Dag: Onsdag

Tid: 17:30 - 19:00

Lärare: Sheila Arnell

Pris: 2575 kr

Övrigt: 11 kurstillfällen, Ej klass 23/3

FÖR DIG SOM YOGAR

Bra att veta