Företagsyoga 2018-01-17T14:34:05+00:00

Företagsyoga

 

EN GOD FRISKVÅRD

Klagar din personal på stress eller ont i kroppen?

Yoga är en träningsform som passar alla

Flera oberoende studier visar att yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar människors välbefinnande. De fysiska rörelserna stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nacke. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. En viktig motvikt till dagens stressade samhälle.

Hör av er till oss så berättar vi mer om våra olika företagspaket.

Olika yogaformer för företag

Vi kan ha en yogaklass på er arbetsplats, eller så kommer ni till oss på Södermalm. Ni behöver bara ha oömma kläder som ni kan röra er i.

I samband med kickoffen

Börja eller avsluta konferensen, eventet eller kickoffen med en yogaklass. Det är ett bra sätt att varva ner före eller efter en aktiv dag.
Yoga kan alla vara med på och ett bra sätt att samla kraft och fokus inför kommande arbete.

Kontakta oss så berättar vi mer

Halvdag med yoga på jobbet

Prova på en halvdag yoga med jobbet. Under tre timmar går vi igenom ashtangyogans grunder, andningsteknik, solhälsningar, några stående och sittande rörelser. Ni får också en introduktion i yogans historia och filosofi.

Kontakta oss för en offert

Friskvård under ett år

Ge personalen möjlighet att träna regelbundet en gång i veckan regelbundet. Ni kan välja mellan att ha yogaklass på ert företag eller så kommer ni till oss på Nytorget eller Zinkensdamm.

Läs mer om friskvård

Yogan har förändrat mitt liv för gott. Mentalt är jag mycket lugnare, mer fokuserad och jag lever i nuet. Dessutom har jag mycket mer energi.

MONICA, STOCKHOLM