Emma Zettergren

Emma Zetterlund

assistent sedan 2017

Berätta om din bakgrund

Jag är socionom och jobbar som kurator inom sjukvården. Jag hittade till yogan 2013, då jag gick en grundkurs på Yogashala Stockholm. Efter den kursen bodde jag några månader i Kapstaden och där började jag en regelbunden mysore-practice som blivit en del av mitt liv sedan dess.

Våren 2017 var jag tjänstledig och reste i Indien, då var jag en månad i Mysore och yogade för Sharath Jois vilket var något jag drömt om.

För mig känns det fint att få dela med mig till andra och hjälpa andra att utforska sin väg i yogan.

Hur kom det sig att du ville assistera på Yogashala?

Jag hade känt att jag ville fördjupa mig mer i yogan men jag visste inte riktigt hur, så när Lisa frågade om jag ville assistera kändes det helt rätt. För mig känns det fint att få dela med mig till andra och hjälpa andra att utforska sin väg i yogan.

Har du någon drömkurs du vill hålla?

Jag har nog ingen drömkurs än så länge, just nu känns det roligt att få möta alla olika människor som kommer till en grundkurs.

Vad har yogan för betydelse i ditt liv?

Yogan hjälper mig att hitta fokus, närvaro och lugn i livet, den hjälper mig att klara av annat som känns svårt. Yogan ger mig dessutom flexibilitet och styrka i kroppen. För mig är yogan en trygghet som jag alltid kan återvända till.